Tietokirjat –30 %, ei toimituskuluja! Tutkittua tietoa tunteista

Kustannus Oy Duodecimin verkkokaupassa tietokirjat sh. –30 % ilman toimituskuluja noutopisteisiin 14.3.2021 asti!

Tunteita käsittelemällä voi löytää omat arvot ja mielekästä sisältöä elämään. Samalla voi edistää omaa terveyttä ja parantaa omia ihmissuhteita. Tutustu suosittuihin tietokirjoihimme.

Joustava mieli tukena elämänkriiseissä

Käytännönläheisen oppaan avulla voi löytää toimivia tapoja kohdata elämänmuutosten ja kriisien herättämiä ajatuksia ja tunteita. Lukija perehtyy hyväksymis- ja omistautumismenetelmiin, jotka auttavat vaikean kokemuksen läpikäymistä ja siitä toipumista.

Irti murehtimisesta

Oppaan harjoitusten ja tehtävien avulla voi vapautua ahdistuksesta ja pitkäkestoisesta murehtimisesta, ennen kuin ongelmat pitkittyvät ja vaikeutuvat. Opas pohjautuu HUS Mielenterveystalon nettiterapiaan, joka tarjoaa nopeasti saatavilla olevaa hoitoa lieviin ja keskivaikeisiin mielenterveyden ongelmiin.

Tunne tunteesi

Kirjan tarkoituksena on auttaa lukijaa tunnistamaan tunteisiin liittyviä vaikeuksia, kohtaamaan hankaliksi koettuja tunteita ja hyödyntämään tunteiden tarkoituksenmukaisuutta omassa elämässä, ihmissuhteissa ja itselle tärkeiden asioiden edistämisessä. Kirjan harjoitukset auttavat rauhoittumaan ja säätelemään tunteita. 

Siirry verkkokauppaan »