Juhlista edelläkävijöitä lääkäriseurojen historiassa naistenpäivänä 8.3.

Duodecim ja Finska Läkaresällskapet järjestävät verkkotapahtuman Tien tasoittajia ennen ja nyt.

Seuraa mielenkiintoisia puheenvuoroja verkkossa 8.3. klo 15. Tilaisuuden pääpuhujana on kotitaloustieteen ja -opetuksen professori Minna Autio, jonka puheenvuoro käsittelee kestävää kulutusta: Me syömme ja puemme värejä – mutta millaisia värejä ja kuinka ympäristöystävällisiä?

Tilaisuudessa jaetaan myös Laimi Leidenius -palkinto. Duodecim-seura jakaa Pohjoismaiden ensimmäisen lääketieteen naisprofessorin mukaan nimetyn tunnustuspalkinnon joka toinen vuosi. Palkinnon arvo on 15 000 euroa.

Laimi Leideniuksen tunnustuspalkinto voidaan myöntää yhdelle tai useammalle jäsenelle, joka on rohkeana edelläkävijänä edistänyt seuran tavoitteita, lisännyt työllään yhteisöllisyyttä ja yhdenvertaisuutta sekä tasoittanut tietä seuraajille.

Skoolaa lopuksi yhdessä ruutujen äärellä! Jaa kuva juhlahetkestäsi someen tunnisteella #TienTasoittajat #Banbrytare

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu verkkolähetykseen »