Duodecimin jäsenille kirjat sh. -40 % ja ilmaiset toimitukset 1.3. asti verkkokauppaamme kirjautumalla!

Hyödynnä juhlatarjouksemme Duodecimin jäsenille kirjat -40 %, vaikka kotiin asti. Muista kirjautua verkkokauppaan Duodecim-tunnuksillasi hyödyntääksesi hyvän etusi!

Hyödynnä juhlatarjouksemme lääkärijäsenille: kaikki kirjat sh. -40 % kirjautumalla verkkokauppaamme 23.2.–1.3.2021, ilmaiset toimitukset kotiin saakka! Opiskelijajäsenille: normaalien opiskelijahintojen lisäksi nyt sh. -40 % alennus tietokirjoista.

Kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tunnuksillasi hyödyntääksesi hyvän etusi! Aktivoi Duodecimin jäsenetusi Oma Duodecim -palvelussa! Teet ostoksia verkkokaupassamme jatkossakin jäsenhinnalla ja hyödynnät jäsenten tarjoukset. Aktivointikoodin löydät jäsenkirjeestä tai kysymällä jasenpalvelut@duodecim.fi.

Uusimpia oppikirjojamme:

Anestesiologia, teho-, ensi- ja kivunhoito
Kirjassa selvitetään anestesia- ja tehohoitotoimintojen järjestely, annetaan anestesia-aineiden farmakologiset tiedot ja käyttösuositukset sekä perehdytään yleisanestesia- ja puudutusmenetelmiin ja valvontasuosituksiin. 4. painokseen sisältö on kauttaaltaan päivitetty.

Allergiset sairaudet ja astma
Kirjassa tarkastellaan monipuolisesti allergisten sairauksien mekanismeja, diagnostiikkaa ja hoitoa. Käsiteltäviä allergioita ja yliherkkyyksiä ovat siitepölyallergiat, eläinallergiat, ruokayliherkkyys ja lääkeyliherkkyydet. Keskeisen osan teosta muodostavat astman diagnostiikkaa ja hoitoa sekä hoidon ohjausta kuvaavat luvut. Erikseen käsitellään lasten astmaa ja ruokayliherkkyyttä.

Lääkärin ja potilaan vuorovaikutus
Lääkärin ja potilaan vuorovaikutus -oppikirja on kokonaan uusi käytännönläheinen teos, joka on suunnattu ammatilliseksi käsikirjaksi lääkäreille ja muille terveydenhuollon työntekijöille sekä lääketieteen opiskelijoille. Kirjan tavoitteena on auttaa lääkäriä kehittämään vuorovaikutustaitojaan, jaksamaan vaativissa tilanteissa ja antaa niihin käytännön neuvoja. Hyvä vuorovaikutus auttaa potilasta osallistumaan itseään koskevaan päätöksentekoon ja huomioi omaiset.

Mukavia lukuhetkiä kirjan parissa!