Teos lasten infektioista täydentää Oppiportin oppikirjavalikoimaa

Lasten infektiosairaudet -teoksen tarkoituksena on antaa lukijoille uutta ja tutkittua tietoa lasten infektiotautien esiintyvyydestä, diagnostiikasta, hoidosta sekä ehkäisystä ja siten helpottaa terveydenhoitohenkilökunnan työtä.

Lasten infektiot aiheuttavat varsinkin päivystävissä yksiköissä suurimman osan lääkärikäynneistä. Teoksessa käsitellään kaikki tavallisimmat lasten infektiotaudit.

Lasten infektiosairaudet on ilmestynyt aikaisemmin Tampereen yliopiston rokotetutkimuskeskuksen kustantamana kirjana. Sen ovat toimittaneet professori Ville Peltola, professori Marjo Renko ja professori Harri Saxén.

Lisätietoja: oppiportti@duodecim.fi

Siirry teokseen >


Varmista työnantajaltasi tai oppilaitokseltasi käyttöoikeus Oppiportti-palveluun. Kysy lisää oppiportti(a)duodecim.fi.