Ystävälle: Kirjat sh. –40 % ilman toimituskuluja 12.–14.2.!

Muista ystävää tutkitulla tiedolla – hyödynnä Kustannus Oy Duodecimin verkkokaupan tarjous!

Kiitä rakasta ystävää kirjalla, osoita välittäväsi tutkitulla terveystiedolla. Muista myös itseäsi lämmöllä – kasvata ymmärrystäsi terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä aiheista niin arjessa kuin työssäkin.

Ota talteen lukuvinkkimme ja tilaa kirjat verkkokaupastamme vaikka suoraan kotiovelle alennushintaan: sh. –40 %, ilman toimituskuluja 12.–14.2.2021!

Viisas mieli – opas tunnesäätelyvaikeuksista kärsiville
Teos auttaa selviämään vaikeiden tunteiden ja tilanteiden kanssa taitavasti. Kirjassa opetetaan dialektisen käyttäytymisterapian eli DKT:n konkreettisia taitoja, joiden avulla tunteiden kanssa on mahdollista päästä parempaan tasapainoon, vaikka lähtökohdat olisivat vaikeatkin.

Joustava mieli parisuhteessa
kirja auttaa lukijaa rakentamaan ja ylläpitämään elinvoimaista ja omien arvojensa näköistä parisuhdetta. Se esittelee käyttäytymisterapian menetelmiä, joiden avulla voi kohentaa parisuhdettaan joko yhdessä tai itsenäisesti. Harjoitusten avulla voi oppia vaikuttamaan käyttäytymiseensä ja tunnereaktioihinsa.

Itsetuntemuksesta apua työhyvinointiin
Nykypäivän työelämä on haastavaa, ja monilla työhyvinvointi on uhattuna. kokoaa työhyvinvointiin vaikuttavat asiat yhteen. Kirja soveltuu kaikille työelämässä oleville ja työelämään suuntaaville. Kirjaa voi hyödyntää jokainen, joka on halukas kehittämään itsetuntemustaan ja työhyvinvointiaan.

💙 Hyvää ystävänpäivää ja mukavia lukuhetkiä kirjan parissa! 💙