Juhlista 140-vuotiasta Duodecimia virtuaaliosastollamme Pohjolan Lääkäripäivillä!

Duodecimin virtuaalisella osastolla kuulet Oppiportin uutuuskoulutuksista sekä nuorten mietteitä 20 vuotta täyttävästä Terveysportista. Esittelemme myös Käyvän hoidon Potilaat mukaan -hanketta. Tavoitat meidät tapahtuman ajan osaston chatista. Osallistu juhlavuoden arvontaan ja Aikakauskirja Duodecimin kolumnikilpailuun!

Pohjolan Lääkäripäivät järjestetään poikkeuksellisesti etäyhteyksin 24.25.2.2021. Tervetuloa virtuaaliselle osastollemme juhlistamaan 140-vuotta täyttävää Duodecimia! Osallistu myös juhlavuoden arvontaan ja voita 140 euron lahjakortti verkkokauppaamme.

Terveysportti on meille itsestäänselvyys, mutta eurooppalaiset kollegat hämmästyvät kuullessaan, että Suomessa lääkärit voivat tarkistaa hoitoon liittyviä yksityiskohtia vastaanotolla potilaan läsnä ollessa. Tule osastollemme kuuntelemaan lääketieteen opiskelijoiden ajatuksia Terveysportista!

Poikkeuksellista aikaa piristävät poikkeuksellisen hyvät ja terävät tekstit. Duodecimin 140-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Aikakauskirja Duodecim järjestää kolumnikilpailun. Osallistumisohjeet ja lisätiedot löydät osastoltamme!

Potilaat mukaan -hanke (PoMu) käynnistettiin Duodecimin Käypä hoito -yksikössä vuoden 2020 alussa. Hankkeen tarkoituksena on lisätä potilaiden osallisuutta Käypä hoito -suositusten laatimisessa. Tule osastollemme tutustumaan hankkeeseen ja katso video!

Haluatko kysyä toiminnastamme, eduista tai jäsenyydestä? Tavoitat meidät tapahtuman ajan osaston chatista.

Hyödynnä myös tarjouksemme jäsenille: kirjat -40 % verkkokaupassamme 23.2.–1.3., ilmaiset toimitukset kotiin saakka. Kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tunnuksillasi ja hyödynnä etusi!

Osastollamme:

  • Juhlavuosiarvonta, palkintona 140 euron lahjakortteja verkkokauppaamme
  • Miksi Terveysportti? – Opiskelijoiden ja valmistuvien lääkäreiden ajatuksia Terveysportista
  • Käyvän hoidon Potilaan mukaan -hanke
  • Aikakauskirja Duodecimin kolumikilpailu
  • Oppiportin uutuuskussit
  • Jäsenedut
  • Kevään koulutukset ja Duodecim Lääkärin koulutuskalenteri

Duodecim Pohjolan Lääkäripäivillä:

  • Ke 24.2. Skitsofrenian ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön Käypä hoito -suositusten päivitykset: Mitä uutta kliinikoille?
  • Ke 24.2. Duodecim-symposiumi: krooninen väsymysoireyhtymä
  • To 25.2. Dyslipidemian Käypä hoito -päivitys

Verkossa tavataan! #pohjolanlääkäripäivät