Devaajaksi suomalaisen terveydenhuollon digitalisaation huipulle?

Haemme ohjelmistokehittäjää Kustannus Oy Duodecimin Integroidut palvelut -yksikköön.

Haluatko olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä terveydenhuollon digitaalisten ratkaisuiden parissa Suomessa ja kansainvälisesti – lähetä hakemus 22.2. mennessä!

Mitä teemme?

Tavoitteenamme on tuottaa positiivista terveyshyötyä kansalaisille ja parempia työkaluja ammattilaisille.

Yksikössämme toteutettiin kansalliseen Omaolo-palveluun koronavirustaudin oirearvio, joka on ollut keskeinen digitaalinen työkalu kansallisessa koronastrategiassa. Vastaamme myös muista Omaolo-palvelun keskeisistä sisällöistä.

Lääkärien ja hoitajien päivittäin käyttämä, päätöksentuki (Duodecim EBMEDS®) on integroitu kaikkiin Suomessa käytössä oleviin potilastietojärjestelmiin. Kansainvälisesti palkittu järjestelmä parantaa merkittävästi potilas- ja lääkitysturvallisuutta.

Pitkäaikaissairauksien ennaltaehkäisyyn suunnattu digitaalinen terveystarkastus (Duodecim STAR®) on käytössä yli 40 perusterveydenhuollon organisaatiossa ja tavoittaa pari miljoonaa suomalaista.

Mitä toivomme sinulta?

Toimit ketterän kehityksen menetelmiä hyödyntävän tuotekehitystiimimme jäsenenä. Toivomme sinulta yhteistyökykyisyyttä sekä ongelmanratkaisukykyä. Roolisi täsmentyy ja elää osaamisesi, kehittymisesi ja intressiesi mukaan.

Arvostamme DevOps-osaamista ja kokemusta pilvipalveluiden infrastruktuurista. Sinulla on kokemusta sovelluskehityksestä vähintään pari vuotta sekä mielellään soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kilpailukykyisellä palkalla ja hyvillä eduilla, joihin kuuluvat muun muassa kattava työterveyshuolto, puhelin- ja virike-edut, bonusjärjestelmä sekä joustavat etätyömahdollisuudet. Toimistomme sijaitsee Helsingin ytimessä Kaivokadulla.

Kiinnostuitko?

Pyydä lisätietoja tai lähetä vapaamuotoinen hakemus 22.2.2021 mennessä ansioluettelon kera:

Tuomas Lehto (tuomas.lehto@duodecim.fi), yksikön päällikkö.

Kustannus Oy Duodecim tuottaa tietokantoja, terveydenhuollon järjestelmiin integroituja ratkaisuja, verkko-oppimisympäristöä ja kirjoja lääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaisille. Julkaisemme myös kansalaisille suunnattua tutkittua terveyteen ja sairauksiin liittyvää tietoa ja sovelluksia. Toimintaamme ohjaa omistajamme, Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin, 140-vuotinen perinne luotettavan ja ymmärrettävän lääketieteellisen tiedon julkaisijana.