Lääkärijäsen: jatkossa ilmaiset toimitukset kotiin saakka!

Jatkossa voit tilata kirjat verkkokaupastamme aina ilmaiseksi vaikka kotiin saakka! Kannattaa myös ladata D-sovellus puhelimeen, jotta pääset verkkokauppaamme ilman erillistä kirjautumista ja näet aina jäsenhinnat automaattisesti.

Kustannus Oy Duodecimin kirjavalikoima on täydentynyt jälleen upeilla teoksilla, joten nyt kannattaa hyödyntää uusi jäsenetu ja tilata luotettavat ja tutkittuun tietoon perustuvat uutuuskirjat avuksi työhön ja arkeen. Saat jatkossa kirjat ilman toimituskuluja, vaikka kotiovelle asti.

Edun arvo on 9,90 euroa / toimitus kotiovelle joko Matkahuollon tai Postin palveluiden kautta. Kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tunnuksillasi saadaksesi jäsenhinnat ja maksuttomat toimitukset.

Duodecimin jäsenenä voit ostaa Duodecimin kustantamat oppikirjat ja oppaat jäsenhintaan myös Suomalaisen Kirjakaupan myymälöistä jäsenkorttia näyttämällä. Lisäksi lääkärijäsenet saavat Suomalaisesta Kirjakaupasta 10 % alennusta kotimaisen ja ulkomaisen yleisen kirjallisuuden teoksista.

Lataa maksuton Duodecim-sovellus puhelimeesi, jonka kautta pääset myös kirjautumaan verkkokauppaamme. Lue lisää sovelluksesta »

AppStore– ja GooglePlay-kaupoista: