Aloita vuosi kouluttautumalla – Lääkärin koulutuskalenterista löydät sinulle sopivat koulutustilaisuudet

Kun suunnittelet kevään koulutuksia, ota avuksesi Duodecim Lääkärin koulutuskalenteri, josta löydät helposti kattavan ja monipuolisen jatko- ja täydennyskoulutustarjonnan.

Lääkärien ammatillisen osaamisen kehittyminen on yksi hyvän ammattitaidon edellytys. Lääkärin työssä tarvittavat tiedot ja taidot lisääntyvät ja päivittyvät jatkuvasti, joten lääkärien täydennyskoulutuksia järjestetään paljon ympäri maata, verkossa ja eri erikoisaloilla. Lääkärin Koulutuskalenteri kokoaa koulutusilmoitukset kätevästi yhteen paikkaan.

Koulutuskalenterista löydät lääkäreille suunnatut jatko- ja täydennyskoulutustilaisuudet, verkkokoulutukset, webinaarit, kokoukset, apurahailmoitukset ja vapaa-ajan tilaisuudet. Koulutuskalenterissa on vuosittain tiedot noin 600 tapahtumasta.

Koulutuskalenterin käyttö on helppoa. Haku on kaikille avoin, eikä kirjautumista tarvita. Voit hakea koulutuksia hakusanojen, osaamisalueiden ja erikoisalojen mukaan.

Tarjontaa päivitetään aktiivisesti uusilla koulutuksilla.

Mitä ammatillisen kehittymisen osaamisalueita haluaisit vahvistaa tänä vuonna? Tutustu tarjontaan ja löydä kevään koulutuksesi!

Siirry Lääkärin koulutuskalenteriin »