Duodecim Työpöytä palvelee sisällöntuottajia

Duodecimin sisällöt syntyvät yhteistyössä maamme parhaiden lääketieteen, terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoiden kanssa. Asiantuntijaverkostomme työn jouhevoittamiseksi olemme kehittäneet Duodecim Työpöytä -nimisen verkkopalvelun.

Duodecim Työpöydän avulla tekijät voivat luoda, päivittää ja tarkistaa sisältöjä joustavasti ja tehokkaasti. Sitä käytetään kirjojen, tietokantojen, verkkokoulutusten ja Käypä hoito -suositusten tuottamiseen.  

Uudistunut Duodecim Työpöytä hyödyntää Office 365-työkaluja 

Julkaisimme tammikuussa uudistuneen Duodecim Työpöydän, jota on kehitetty käyttäjäpalautteen perusteella. Uudistettu palvelu tarjoaa tekijöillemme entistä selkeämmän näkymän omiin käynnissä oleviin projekteihin ja tehtäviin. Artikkelisisältöjen muokkauksessa työkaluna siirrytään käyttämään Wordin verkkoversiota, joka on osa Microsoft Office 365-tuoteperhettä. Se tarjoaa sisällöntuottajille helppokäyttöisen ympäristön tekstin muokkaamiseen ja yhteistyöhön. Lisäksi lukuisat Duodecim Työpöydän pienemmät uudistukset ja selkeytetty käyttöliittymä sujuvoittavat työryhmien työtä. 

Toimiva yhteistyö asiantuntijakirjoittajiemme kanssa on edellytys ajantasaisen lääketieteellisen tiedon ylläpitämiseen sisällöissämme. Duodecim Työpöytää kehittämällä haluamme tarjota modernin alustan sisällöntuotantoon ja yhteistyöhön.