Terveysportin tiedenostot: Lue päivittyvää tutkimustietoa koronaviruksesta joulun ja uudenvuoden aikaankin

EBSCO, NIH ja Lancet ovat koonneet tuoreimman tutkimustiedon omiin tietokantoihinsa, jotka ovat Terveysportissa helposti saatavilla. 

Kun SARS-CoV-2 -virus keväällä 2020 lähti leviämään, käynnistyi koronaviruksen (Covid-19:n) epidemiologiaa, diagnostiikkaa ja hoitoa koskeva tutkimus saman tien. Yhden arvion mukaan joulukuuhun 2020 mennessä on julkaistu yli 200 000 Covid-19 -infektiota koskevaa alkuperäistutkimusta.

Terveysportista löydät jatkuvasti päivittyvien EBSCO, NIH ja Lancet -tietokantojen tuoreimmat tutkimukset. Tutustu koosteeseen:
Tuore tutkimustieto koronaviruksesta (Covid-19:sta).

Terveysportin Tiedenostot-palstalta löydät myös professori emeritus Kimmo Kontulan laatimia referaatteja ajankohtaisista tieteellisistä julkaisuista. Siirry Terveysportin Tiedenostot-osioon (ei vaadi tunnistusta)