Juhlista 140-vuotiasta Duodecimia virtuaaliosastollamme Helsingin Lääkäripäivillä!

Duodecimin virtuaalisella osastolla esittelemme Oppiportin ja 20 vuotta täyttävän Terveysportin uutuuksia, Käyvän hoidon Potilaat mukaan -hanketta sekä Aikakauskirja Duodecimin uutuuspodcastia, joka vie kielen nykyilmiöiden äärelle. Tavoitat meidät myös osaston chatista. Osallistu lisäksi juhlavuoden arvontaan – voit voittaa 140 euron arvoisen lahjakortin Duodecimin verkkokauppaan!

Lääkäripäivät 2021 järjestetään poikkeuksellisesti verkossa 13.15.1.2021 teemalla Terve vai sairas. Tervetuloa virtuaaliselle osastollemme juhlistamaan 140-vuotta täyttävää Duodecimia!

Duodecim lääketietokanta Terveysportissa kehittyy jatkuvasti. Esittelemme osastollamme lääketietokannan uusia sisältöjä ja ominaisuuksia, kuulet myös Oppiportin uutuuksista.

Kuuntele virtuaaliosastollamme Aikakauskirja Duodecimin Duokkari Ekstra -podcast Selvää suomea?, jossa toimittaja Antti Karhuaho ja terveyskeskuslääkäri Kari Hevossaari keskustelevat suomen kielestä, sen selkeydestä ja omakielisyydestä.

Potilaat mukaan -hanke (PoMu) käynnistettiin Duodecimin Käypä hoito -yksikössä vuoden 2020 alussa. Hankkeen tarkoituksena on lisätä potilaiden osallisuutta Käypä hoito -suositusten laatimisessa. Tule osastollemme tutustumaan hankkeeseen ja katso video!

Haluatko kysyä toiminnastamme tai jäsenyydestä? Tavoitat meidät tapahtuman ajan osaston chatista.

Messutarjouksena saat Kustannus Oy Duodecimin kirjoista 30 % alennusta. Voit tilata kirjoja alennushinnalla –30 % verkkokaupastamme 13.1.–25.1.2021 (ilmaiset toimitukset noutopisteisiin).

Osastollamme:


Duodecim Lääkäripäivillä 2021:

Verkossa tavataan! #Lääkäripäivät