Uusi Mieletöntä, Anja Snellman! -podcastin jakso: Kuinka vaikeiden tunteiden kanssa opitaan elämään?

Anja Snellmanin vieraana podcastissa on psykiatrian erikoislääkäri ja psykoterapeutti Miikka Häkkinen. Hän kertoo mm. kuinka tunnesäätelyvaikeuksista kärsiminen voi tarkoittaa ihmiselle sitä, että hän on täysin tunteiden riepoteltavissa tai vaihtoehtoisesti pyrkii pääsemään eroon kaikista tunteistaan. Kuinka vaikeiden tunteiden kanssa opitaan elämään?

Tunteiden säätelyn vaikeudet voivat aiheuttaa kärsimystä ja vaikuttaa elämänlaatuun, ihmissuhteisiin ja kykyyn toimia kohti oman elämän päämääriä. Ne voivat johtaa päihteiden käyttöön, syömisongelmiin, mieliala- ja ahdistusoireisiin ja toistuviin vaikeuksiin vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Häkkinen on yksi kirjan Viisas mieli – opas tunnesäätelyvaikeuksista kärsiville -kirjan kirjoittajista. Hyödynnä verkkokauppamme tarjous: kirjat sh. –30 %, ei toimituskuluja, 22.11. saakka.

Podcastissa Miika Häkkinen avaa dialektisen käyttäytymisterapian eli DKT:n syntytarinaa ja siihen liittyviä konkreettisia taitoja, joiden avulla tunteiden kanssa on mahdollista päästä parempaan tasapainoon, vaikka lähtökohdat olisivat vaikeatkin. 

Kuuntele uusin jakso Soundcloudista tai Spotifysta.

Mieletöntä, Anja Snellman! on asiaa, tarinoita ja tunteita poreileva podcast. Snellmanin ja hänen vieraittensa kohtaamisissa setvitään, omakohtaisia kokemuksia pelkäämättä, miksi joku uupuu kerta toisensa jälkeen ja toinen selvää aina yhtä onnellisena kuopista takaisin tasaiselle. Podcastin lähtöoletuksena on: elämä on kummallista ja ihmismieli ihmeellinen.