Luotettavat, tutkittuun tietoon perustuvat kirjamme –30 %, ei toimituskuluja!

Tällä viikolla vietetään Mielenterveyden keskusliiton järjestämää Mielenterveysviikkoa. Oletko jo tutustunut Kustannus Oy Duodecimin aihepiirin kirjoihin? Luotettavat, tutkittuun tietoon perustuvat kirjamme sh. –30 %, ei toimituskuluja verkkokaupassamme 22.11.2020 saakka. 

Tutustu suosituimpiin itsehoito-oppaisiimme, joista saat apua arkeen ja mielen hyvinvointiin:

Joustava mieli – Vapaudu stressin, uupumuksen ja masennuksen yliotteesta

Joustava mieli tarjoaa nelisenkymmentä käytännön harjoitusta kohti oman itsen näköistä, mielekästä elämää. Lukuisat havainnolliset esimerkit helpottavat harjoitusten tekemistä. Tutustu Joustava mieli -kirjaan »

Irti murehtimisesta

Irti murehtimisesta on itsehoito-opas jatkuvasta ahdistuneisuudesta ja murehtimisesta kärsiville. Tämän oppaan sisältämien harjoitusten ja tehtävien avulla voi pitkäkestoisesta murehtimisesta vapautua omin avuin, ennen kuin ongelmat pitkittyvät ja vaikeutuvat. Tutustu Irti murehtimisesta -kirjaan »

Viisas mieli – opas tunnesäätelyvaikeuksista kärsiville

Viisas mieli auttaa selviämään vaikeiden tunteiden ja tilanteiden kanssa taitavasti. Kirjassa opetetaan dialektisen käyttäytymisterapian eli DKT:n konkreettisia taitoja, joiden avulla tunteiden kanssa on mahdollista päästä parempaan tasapainoon, vaikka lähtökohdat olisivat vaikeatkin. Tutustu Viisas mieli -kirjaan »

Kuuntele myös uusin podcastimme: Kuinka vaikeiden tunteiden kanssa voi oppia elämään?

Miksi tunteiden tasapaino voi olla haastavaa saavuttaa? Milloin kannattaa hakea apua omiin tunnesäätelyn ongelmiin? Anja Snellmanin vieraana uusimmassa Mieletöntä, Anja Snellman! -podcastissa on psykiatrian erikoislääkäri ja psykoterapeutti Miikka Häkkinen. Hän kertoo mm. Kuinka tunnesäätelyvaikeuksista kärsiminen voi tarkoittaa ihmiselle sitä, että hän on täysin tunteiden riepoteltavissa tai vaihtoehtoisesti pyrkii pääsemään eroon kaikista tunteistaan. Millaisia työkaluja tunteiden työkalupakkiin kuuluu? Kuuntele Mieletöntä, Anja Snellman! -podcast »