Tehosta Terveysportin käyttöäsi Oppiportin uutuuskurssilla

Terveysportti käytännön työssä -verkkokurssilla tutustut kattavasti Terveysportin sisältöön ja opit käyttämään tietokantoja entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin.

Terveydenhuollon ammattilainen kohtaa päivittäin kysymyksiä, joihin tarvitsee luotettavan vastauksen. Terveysportin jatkuvasti päivittyvät hoito-ohjeet, maan kattavin lääketietokokoelma sekä lukuisat aputietokannat varmistavat sen, että ajantasainen tieto akuuttitilanteista pitkäaikaissairauksien hoitoon on koko ajan saatavillasi.

Terveysportti tukee terveydenhuollon ammattilaisten työtä tarjoamalla tarvittavan lääketieteellisen tiedon yhdessä paikassa. Terveysportti päivittyy jatkuvasti ja sisältää useita hyödyllisiä tietokantoja, muun muassa Lääkärin tietokannat ja Duodecim lääketietokannan. Terveysportista löydät myös linkit tieteellisiin julkaisuihin, lääketieteellisiin kuvastoihin ja moniin muihin hyödyllisiin työtä tukeviin tietokantoihin.

Koulutus on suunnattu kaikille terveydenhuollon ammattilaisille ja opiskelijoille ja se on avoin kaikille käyttäjille maksutta.

Kurssin asiantuntijoina ovat toimineet LT, ihotautien erikoislääkäri, Lääkärin tietokantojen asiantuntijalääkäri Kristiina Airola, FM, Duodecim lääketietokantojen toimituspäällikkö Marja Forsell ja LL, Lääkärin tietokantojen asiantuntijalääkärinä Veli-Pekka Puurunen.

Siirry uutuuskoulutukseen >

Lisätietoja: oppiportti@duodecim.fi


Varmista työnantajaltasi tai oppilaitokseltasi käyttöoikeus Oppiportti-palveluun. Kysy lisää oppiportti(a)duodecim.fi.