Osallistu Oppiportin webinaari-kyselyyn ja voita vastamelukuulokkeet!

Korona on siirtänyt terveydenhuollon ammattilaisten koulutuksen verkkoon. Meitä kiinnostaa, miten voimme palvella erityisesti hoitohenkilöstön koulutustarpeita juuri nyt? Vastaa kyselyyn, voit voittaa vastamelukuulokkeet!

Oppiportti on alan suurin verkkokoulutusten tarjoaja, jolla on jo yli 180 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Haluamme kehittää palveluamme ja tukea asiakkaitamme ja käyttäjiämme parhaalla mahdollisella tavalla muutosten keskellä. Siksi tutkimme nyt mahdollisuuksiamme tarjota jatkossa myös laadukkaita webinaareja erityisesti hoitohenkilökunnalle. Toivomme saavamme kyselyyn vastauksia etenkin hoitohenkilökunnalta ja heidän esimiehiltään.

  • Millaiset webinaarit vastaisivat parhaiten alan koulutustarpeisiin?
  • Entä millaisiin webinaareihin juuri sinä haluaisit osallistua? 

Hoitaja, auta meitä suunnittelemaan laadukasta verkkokoulutusta juuri sinulle! Vastaamalla kyselyymme osallistut myös laadukkaiden Jabra Evolve 75 MS -Bluetooth-kuulokkeiden arvontaan (palkinnon arvo 239 €).

Kyselyyn vastaaminen vie sinulta n. 3 minuuttia ja vastaukset ovat anonyymejä. 

Vastaa kyselyyn 18.11.2020 klo 23.59 mennessä. Jos haluat osallistua arvontaan, jätä meille yhteystietosi. Ilmoitamme arvonnan voittajalle henkilökohtaisesti. 

Lisätietoja saat osoitteesta oppiportti@duodecim.fi

Vastaa kyselyyy »


Varmista työnantajaltasi tai oppilaitokseltasi käyttöoikeus Oppiportti-palveluun. Kysy lisää oppiportti(a)duodecim.fi.