Anna lausuntosi Krooninen väsymysoireyhtymä (ME/CFS) Hyvä käytäntö -konsensussuositukseen

Tarjoamme mahdollisuutta antaa lausunto Kroonisesta väsymysoireyhtymä (ME/CFS) Hyvä käytäntö -konsensussuosituksen luonnoksesta.

Eduskunta osoitti vuoden 2018 viimeisessä lisätalousarviossa Suomalaiselle Lääkäriseuralle Duodecimille rahoituksen kroonista väsymysoireyhtymää käsittelevän hoitosuosituksen laatimiseen. Koska aiheesta ei ole riittävästi korkealaatuista tutkimustietoa, päädyttiin laatimaan konsensussuositus. Hyvä käytäntö -konsensussuositus on tutkimusnäyttöön ja asiantuntijoiden konsensukseen pohjautuva hoitosuositus. Kroonisesta väsymysoireyhtymä (ME/CFS) Hyvä käytäntö -konsensussuositus on ensimmäinen Duodecimin laatima Hyvä käytäntö -suositus.

Huomioithan lausuntoa antaessasi, että kyseessä on luonnos, johon todennäköisesti tehdään lausuntopalautteiden perusteella muutoksia.

Pyydämme antamaan lausunnon lomakkeella, joka aukeaa Webropol-kyselynä. Lomakkeen kautta pääset myös suositusmateriaaleihin, joista pyydämme palautetta. Jotta pääset antamaan palautetta, sinun tulee antaa yhteystietosi. Suosittelemme antamaan lausunnon taustayhteisön edustajana.

Siirry lausuntolomakkeeseen!
Lausuntokierros päättyy perjantaina 4.12.2020 klo 24.00.

Tutustu avoimen lausuntokierroksen käyttöehtoihin »

Lisätietoja:
khpalaute(at)duodecim.fi