Hysteroskopia-verkkokurssi nyt Oppiportissa

Hysteroskopia-verkkokurssilla opit, mitä toimenpiteitä hysteroskopialla on mahdollista toteuttaa. Saat tietoa hysteroskopiaan liittyvistä välineistä ja toimenpiteeseen liittyvistä käytännöistä. Erilaisiin käytännön tilanteisiin tutustut useiden hysteroskopiatallenteiden avulla. Kurssin jälkeen ymmärrät, mitkä toimenpiteet soveltuvat polikliinisesti tehtäviksi ja mitkä vaativat leikkaussaliolosuhteet.

Hysteroskopian avulla saadaan yksityiskohtainen arvio kohdunkaulakanavasta ja kohtuontelosta. Yleisiä naisten terveyteen vaikuttavia kohtuontelon muutoksia voidaan nykyaikaisten kohduntähystimien avulla diagnosoida ja hoitaa polikliinisesti, jolloin toimenpide on nopea ja turvallinen. Potilas voi palata heti toimenpiteen jälkeen normaaliin päivärutiiniinsa, eikä sairaslomaa tarvita.

Hysteroskopia-verkkokurssi on suunnattu naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuneille ja erikoistuville lääkäreille.

Kurssin asiantuntijoina ovat toimineet LT Ewa Jokinen, LT Jaana Seikkula, LL Liina Vehkaoja, LT Pia Heinonen ja LL Tuula Karipohja.

Siirry uutuuskoulutukseen >

Lisätietoja: oppiportti@duodecim.fi


Varmista työnantajaltasi tai oppilaitokseltasi käyttöoikeus Oppiportti-palveluun. Kysy lisää oppiportti(a)duodecim.fi.