Tutustu Farmakogenetiikka-tietokantaan ja tilaa lisenssi vuodelle 2021

Farmakogenetiikka on tullut osaksi Käypä hoito -suosituksia mm. depression hoidossa. Uusien lääkkeiden valmisteyhteenvedoissa yhä useammin edellytetään tietyn CYP-entsyymin metabolianopeuden selvittämistä. Tämä on johtanut erityisesti psykiatriassa selvästi lisääntyneeseen farmakogenetiikan käyttöön ja yhä useammilla potilailla on olemassa farmakogeneettinen testitulos. 

Terveysportin Farmakogenetiikka-tietokanta on palvelu, josta voi esim. geenin perusteella nopeasti hakea, mihin lääkkeisiin poikkeavalla tuloksella on vaikutusta ja miten se tulisi lääkehoidossa huomioida.

Tutustu työpaikkasi verkossa Farmakogenetiikkaan 15.11.2020 saakka ja pyydä tarjous organisaatiollenne vuodelle 2021.

Lisätietoa ja organisaatioiden tarjouspyynnöt: terveysportti@duodecim.fi, henkilökohtaiset tilaukset verkkokaupastamme.

Siirry Farmakogenetiikka-tietokantaan >


Terveysportti-palvelu on maksullinen. Kysy lisätietoja organisaatiokäyttöön terveysportti(at)duodecim.fi.