Turun Lääketiedepäivät 4.11. – seuraa suorana verkkolähetyksenä tai tallenteena

Turun Lääketiedepäivät järjestetään tänä vuonna etäkoulutuksena 4.11. kello 12–16. Tapahtuma lähetetään suorana verkkolähetyksenä Logomosta. Ilmoittautuminen etäkoulutukseen on käynnissä.

Turun Lääketiedepäivät tarjoaa asiantuntijoiden valmistelemia tiiviitä tietopaketteja ajankohtaisista aiheista yleislääketieteen laajalta kentältä. Tapahtuma mahdollistaa korkeatasoisen täydennyskoulutuksen erikoislääkäreille ja yleislääkäreille verkossa, lääketieteen opiskelijoita unohtamatta.

– Tallenne on katsottavissa kuukauden ajan, joten kannattaa ilmoittautua, vaikka tapahtumaa ei pystyisikään seuraamaan suorana lähetyksenä. Nyt on mahdollisuus osallistua täydennyskoulutukseen erittäin edullisesti, vain 25 euron hintaan, Duodecimin aluekoordinaattori Mari Ulmanen kertoo.

Koronavirustilanteesta johtuen Turun Lääketiedepäivät järjestetään totutussa muodossa seuraavan kerran Logomossa vasta 9.–11.11.2021.

Tutustu Turun Lääketiedepäivien ohjelmaan ja ilmoittaudu pian mukaan »