Haemme opiskelijajäsentä Duodecimin hallitukseen

Etsimme 12-paikkaiseen hallitukseemme opiskelijajäsentä edellisen opiskelijajäsenen kolmivuotiskauden päättyessä tämän vuoden lopussa. Hallituksen opiskelijajäsenenä olet mukana oppimassa ja tarkkailemassa vaikutusvaltaisen yli 20 000 jäsenen yhdistyksen toimintaa!

Duodecimin hallitus vastaa seuran toiminnasta, panee täytäntöön valtuuskunnan päätökset ja hoitaa seuran taloutta. Hallitus kokoontuu noin kuukausittain pääosin Helsingissä, mutta tällä hetkellä myös etäyhteyksien välityksellä.

Hakea voi Helsingistä, Itä-Suomesta tai Oulusta

Hallituksen opiskelijajäsen valitaan vuorotellen eri tiedekunnista. Haku seuraavalle kolmivuotiskaudelle on tällä kierroksella avoin Helsingin, Itä-Suomen ja Oulun yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa opiskeleville Duodecimin opiskelijajäsenille. Edelliset opiskelijajäsenet opiskelivat Tampereella (Riku Metsälä) ja Turussa (Mirva Matikka).

Miksi opiskelijajäseneksi kannattaisi hakea?


”Minulla on nyt takana kolme hyvin mielenkiintoista ja silmiä avaavaa vuotta. Hallitukseen mukaan lähtiessäni omat tietoni lääkärijärjestöjen kentästä rajoittuivat kandiseuratasolle. Nyt ymmärrykseni tieteen tekemisestä, vaikuttamistyöstä ja Duodecimin toiminnan rahoituksesta ovat täysin eri tasolla. Kuitenkin tärkein syy, mikä saisi lähtemään uudelleen mukaan Duodecimiin, on ihmiset! Toimiston henkilökunta ja järjestötoiminnan kautta tapaamani kollegat ovat näyttäneet esimerkkiä muun muassa lääkärin uran erilaisista mahdollisuuksista. Opiskelijajäsenenä edustat laajasti kaikkia opiskelijoita, mutta työskentelet muuten täysipainoisena hallituksen jäsenenä.
Jos hallituspaikka kiinnostaa, voit kysyä tarkemmin myös henkilökohtaisesti lisätietoja riku.metsala[at]duodecim.fi.”

Voit hakea hallituksen opiskelijajäseneksi

jos olet
– Duodecimin opiskelijajäsen (Helsinki, Itä-Suomi, Oulu)
– Mieluiten kolmannen tai neljännen vuoden opiskelija
– Halukas kehittymään vaikuttajana ja motivoitunut vaikuttamaan Duodecimin toimintaan kolmivuotiskauden ajan.

Eduksesi katsomme
– aikaisempaa kokemusta yhdistystoiminnasta esimerkiksi kandiseuran tai killan, Suomen Medisiinariliiton tai muun yleishyödyllisen yhdistyksen aktiivina
– aikaisempaa kokemusta Duodecimin, Duodecimin paikallisosastojen tai Kustannus Oy Duodecimin kanssa työskentelystä tai seuran toiminta on muutoin sinulle tuttua.

Hae hallituksen opiskelijajäseneksi 25.10. mennessä

Lähetä avoin hakemuskirje, CV sekä mahdolliset suosittelut sähköpostitse 25.10. mennessä osoitteeseen jasenpalvelut@duodecim.fi. Hakemukset osoitetaan Duodecimin vaalivaliokunnan jäsenille Okke Nikkiselle ja Paavo Nokelaiselle.

Duodecimin valtuusto valitsee luottamushenkilöt 18.12.2020 kokouksessaan vaalivaliokunnan ehdotusten pohjalta.

Lisätietoja voit tiedustella:

Okke Nikkinen, okke.nikkinen[at]student.oulu.fi
Paavo Nokelainen, paavo.nokelainen[at]kainuu.fi