Nauti kulttuuriesityksistä yhdessä kollegoiden kanssa – D-olohuoneessa 29.10. mestarimiimikko Marc Gassot

D-olohuone on uutuuskonsepti Duodecimin lääkärijäsenille. Tavoitteena on vahvistaa yhteisöllisyyttä sekä nauttia kiinnostavista kulttuuriesityksistä ja viettää iltaa yhdessä kollegoiden kanssa.

Ensimmäinen D-olohuoneiltama järjestetään 29.10. Helsingissä G Livelabissa, mutta osallistua voi mistä tahansa verkon välityksellä.

– Haluamme tarjota lääkärijäsenille mahdollisuuden keskustella ajankohtaisista aiheista ja viettää aikaa kollegoiden kesken rennosti, kulttuurin parissa. Tarkoituksena on vahvistaa yhteisöllisyyttä, Duodecimin koulutuspäällikkö Juha Pekka Turunen kertoo.

Iltamassa esiintyy mimiikan mestari, suomalais-ranskalainen näyttelijä Marc Gassot. Gassot on tuttu monista kotimaisista elokuvista ja televisiosarjoista, kuten Hovimäki (2000), Klikkaa mua (2011, 2014) ja Suden Hetki (2019). Hän on voittanut miimiesityksellään Dark Side of the Mime vuoden 2014 Teatteriteko -palkinnon.

Ensimmäisen D-olohuoneen teema on Tulevaisuuden haaveet. Tarkoituksen on tarjota jäsenille valoa ja piristystä lokakuun pimeyteen, ja mahdollisuus haaveilla tulevaisuudesta lämpimin ajatuksin.

D-olohuoneiltamia järjestetään jatkossa tilanteen mukaan hybridi-, live- tai verkkotapahtumina.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan D-olohuoneeseen to 29.10. klo 18.

Kuva: Marc Gassot