Ota puhelimessa tapahtuva hoidon tarpeen arviointi haltuun Oppiportin uutuuskurssilla

Oppiportin uudella Puhelimessa tapahtuva hoidon tarpeen arviointi -verkkokurssilla pääset kertaamaan terveydenhuollon ammattilaisen vastuita ja velvollisuuksia sekä saat työkaluja puhelimessa ja muuten etänä tapahtuvaan hoidon tarpeen arviointiin. Tämän lisäksi opit, miten hätätilapotilas tunnistetaan etänä ja miten tulee toimia, jos esille tulee sosiaalinen hätätilanne.

Oletko pohtinut, miten hoidon tarpeen arviointi kannattaa puhelimessa toteuttaa? Mitä vastuita ja velvollisuuksia on hoidon tarpeen arviointia tekevällä terveydenhuollon ammattilaisella?

Etänä tapahtuva hoidon tarpeen arviointi on vaativaa ja siihen tarvitaan erityisosaamista. Oikeanlaiset ja systemaattiset työskentelytavat auttavat ammattilaista tunnistamaan vaaranpaikat, tarvittaessa konsultoimaan ja aloittamaan potilaan hoitoprosessin oikea-aikaisesti.

Kurssilla käsitellään myös vuorovaikutusta ja asiakaspalvelua etänä tapahtuvassa hoitotyössä ja saat vinkkejä työssä jaksamiseen tällä vaativalla hoitotyön osa-alueella. Kurssin käytyäsi sinulla on käytössä useita etänä tapahtuvaa hoidon tarpeen arviointia helpottavia työkaluja.

Koulutus on tarkoitettu sairaanhoitajille, lähihoitajille ja alojen opiskelijoille. Sen asiantuntijana on toiminut ShYAMK, AmO Tiina Stenman.

Lisätietoja: oppiportti@duodecim.fi

Siirry kurssiin >


Varmista työnantajaltasi tai oppilaitokseltasi käyttöoikeus Oppiportti-palveluun. Kysy lisää oppiportti(a)duodecim.fi.