Uudistettu Ympäristöterveyden oppikirja nyt Oppiportissa

Uudistettu Ympäristöterveys antaa perustiedot ympäristötekijöiden merkityksestä terveydelle. Siinä esitetään menetelmiä ympäristön terveysvaarojen arvioimiseksi ja kuvataan, mitkä tekijät ovat merkityksellisiä ihmisyhteisöjen rakentamisessa terveellisellä ja kestävällä tavalla.

Miten voimme arvioida ja vähentää ympäristössä olevien haitallisten tekijöiden vaikutuksia terveyteen sekä ylläpitää terveyttä edistävää ympäristöä? Ympäristön ja terveyden väliset kysymykset kiinnostavat alan ammattilaisten ohella myös kansalaisia. Ympäristöterveys-oppikirjan pätevät kannanotot antavat kaikille ympäristön ja terveyden suhteista kiinnostuneille suomalaisille kokonaisvaltaisen näkemyksen ympäristöterveydestä.

Ympäristöterveys on monien ammatti- ja koulutusalojen yhteinen terveydenhuollon ala. Uudistettu Ympäristöterveys on rakennettu niin, että se soveltuu oppimateriaaliksi useanlaisiin koulutusohjelmiin yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa. Se on tarkoitettu kaikille alati muuttuvasta ympäristöstä ja sen terveysvaaroista kiinnostuneille.

Teoksen ovat toimittaneet dosentti Helena Mussalo-Rauhamaa, professori Juha Pekkanen, professori Jouko Tuomisto ja dosentti Heikki S. Vuorinen.

Teos on ilmestynyt myös painettuna kirjana, lisätietoa verkkokaupastamme.

Siirry Oppiportin Ympäristöterveys-teokseen >


Varmista työnantajaltasi tai oppilaitokseltasi käyttöoikeus Oppiportti-palveluun. Kysy lisää oppiportti(a)duodecim.fi.