Kirjat –30 %, ei toimituskuluja – Tutustu Häpeän hoito -uutuuskirjaan!

Katja Myllyviidan uutuuskirja Häpeän hoito sisältää harjoituksia, joiden avulla voit irtautua häpeän ylläpitämistä ansoista. Luotettavan tiedon avulla edistät terveyttäsi ja saat virkistäviä uusia ajatuksia. Kirjat verkkokaupassamme: sh. –30 %, ei toimituskuluja, 30.8.2020 saakka! 

Häpeä on tunne, joka syntyy vertailusta muihin ihmisiin, tai kun yksilö ei koe tulevansa nähdyksi sellaisena kuin haluaisi. Liiallinen suorittaminen, hallinnan ja täydellisyyden tavoittelu voivat olla keinoja piilottaa riittämättömyyden tunnetta, joka on yksi häpeän muodoista. Uutuuskirja Häpeän hoito sisältää harjoituksia, joiden avulla voit irtautua häpeän ylläpitämistä ansoista. Lue lisää kirjasta!

Tutustu myös Katja Myllyviidan Tunne tunteesi -kirjaan, jonka tarkoituksena on auttaa tunnistamaan tunteisiin liittyviä vaikeuksia, kohtaamaan hankaliksi koettuja tunteita ja hyödyntämään tunteiden tarkoituksenmukaisuutta omassa elämässä, ihmissuhteissa ja itselle tärkeiden asioiden edistämisessä. Kirjan harjoitukset auttavat sinua rauhoittumaan ja säätelemään tunteitasi. Kun opit käsittelemään tunteita, löydät omat arvosi ja mielekästä sisältöä elämääsi. Samalla edistät terveyttäsi ja saat mahdollisuuden parantaa ihmissuhteitasi. Lue lisää!