Ota kesän kuuntelulistalle monipuoliset podcastimme – mielenkiintoisia keskusteluita terveydestä ja lääketieteestä

Podcasteistamme saat luotettavaa tietoa terveydestä ja lääketieteestä sekä pääset mukaan mielenkiintoisiin keskusteluihin alan asiantuntijoiden seurassa.

Kuuntele katsaus tuoreimman Duodecim-lehden numerosta, sukella mielen saloihin Anja Snellmanin vieraitten seurassa ja tutustu ajankohtaisiin terveysteemoihin Annin ja Jennin Lääkäripodissa. Syvenny myös Käypä hoito -suosituksiin ja Vinkistä vihiä -palstaan podcastina.

Tutustu podcasteihimme:

Lääkäripodissa nuoret, somessakin aktiiviset, lääkärit Anni Saukkola ja Jenni Puoliväli keskustelevat asiantuntijavieraittensa kanssa ajankohtaisista terveysteemoista. Jaksoissa käsitellään mm. mielenterveyttä, uniongelmia, flunssaa, ravitsemusta ja liikuntaa.

Mieletöntä, Anja Snellman! on asiaa, tarinoita ja tunteita poreileva podcast. Kirjailija, terapeutti Anja Snellmanin ja hänen vieraittensa kohtaamisissa setvitään omakohtaisia kokemuksia pelkäämättä, miksi joku uupuu kerta toisensa jälkeen ja toinen selvää aina yhtä onnellisena kuopista takaisin tasaiselle.

Duokkari-podcastissa LK Kari Hevossaari esittelee elävästi tuoreimman Duodecim-lehden numeron, Iiro Rantala säestää pianolla. Kuuntele katsaus kesänumeron sisällöstä, se on suunniteltu erityisesti lääketieteen opiskelijoita ajatellen.

Duokkari ekstrassa LK Kari Hevossaari keskustelee vieraittensa kanssa ajankohtaisista lääketieteen teemoista, Iiro Rantala säestää pianolla.

Vinkistä vihiä, yksi Aikakauskirja Duodecimin luetuimmista osastoista, löytyy myös podcastina. Päättele potilastapauksen kuvauksen ja annettujen vihjeiden perusteella, mitä ongelman ratkaisemiseksi tulisi seuraavaksi tehdä.

Käypä hoito -suositusten podcastissa on terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja tiivistelmiä eri suosituksista. Kuuntele myös suositusten potilasverioista, joiden tarkoituksena on tarjota tutkittua terveystietoa helposti omaksuttavalla tavalla erityisesti nuorille.

Lue lisää podcasteistamme!