Kaivattuja vinkkejä Terveysportin käyttöön – seuraa Instagramissa kandivinkkisarjaa!

Kaipaatko vinkkejä Terveysportin käyttöön kesätöissä? Kandivinkkisarjamme tutustuttaa Terveysportin hyödyllisiin ominaisuuksiin. Ensimmäinen vinkki julkaistaan keskiviikkona 1.7.2020.

Ensimmäisessä kesäkandeille suunnatussa vinkissä Terveysportti-kandimme Menna Kuosmanen kertoo Tietoa potilaalle – ja Potilaan lääkeopas -osioista. Potilaat saavat vastaanotolla kerralla paljon tietoa, joten mukaan tulostettava selkokielinen tietopaketti potilaan sairaudesta tai käytetystä lääkkeestä voi olla tarpeen. Kurkkaa Instagramista, mistä osiot löytyvät Terveysportissa ja miten ne tulostetaan potilaalle mukaan!

Kesän aikana julkaisemme viisi kesäkandeille suunnattua vinkkiä, syksyllä jatkamme muiden vinkkien parissa – pysy kuulolla!