Ehdota Duodecimin tunnustuspalkintojen saajia – ReijoWaara, tiedottajapalkinto ja Laimi Leidenius

Jaamme vuosittain useita lääketieteellisiä tunnustuspalkintoja, kuten Konrad ReijoWaaran palkinnon ansioista käytännön lääkärin työssä sekä tiedottajapalkinnon ja Laimi Leideniuksen palkinnon.

Tutustu tulevana syksynä ja seuraavan vuoden alussa myöntämiimme palkinoihin ja ehdota niiden saajia.

Konrad ReijoWaaran palkinto – ehdotukset 31.8. mennessä

Ilmianna ahkera ja taitava kollegasi! Duodecim jakaa vuosipäivänään 20.11.2020 Konrad ReijoWaaran palkinnon lääkärille, joka on sekä potilaiden että kollegoiden arvostama. Palkitun työtä leimaavat korkea ammattitaito, auttamisen halu, rehellisyys ja ystävällisyys. Palkinto on 20 000 euron arvoinen.

Ehdotuksen palkinnon saajaksi voi tehdä viiden Duodecim-seuran jäsenen muodostama ryhmä. Liitä mukaan ehdokkaan henkilötiedot, lyhyt curriculum vitae sekä perustelut.

Duodecimin tiedottajapalkinto – ehdotukset 20.8. mennessä

Palkitsemme lääkärin tai terveydenhuollon alan yhteisön, joka on edistänyt lääketieteen ymmärrystä ja arvostusta ansiokkaalla tiedotustyöllä.

Palkinnon tavoitteena on korostaa yleistajuisen lääketieteen viestinnän merkitystä. Ehdotukseen tulee liittää perustelut ja tiedot niistä ansioista, joiden nojalla palkintoa ehdotetaan. Palkinnon suuruus vuonna 2020 on 10 000 euroa ja se luovutetaan Duodecim-seuran vuosipäivän tilaisuudessa marraskuussa.

Laimi Leideniuksen palkinto ehdotukset 31.11. mennessä

Pohjoismaiden ensimmäisen lääketieteen naisprofessorin mukaan nimetty palkinto jaetaan joka toinen vuosi, seuraavan kerran helmikuussa 2021. Palkinnon arvo on 15 000 euroa.

Laimi Leideniuksen tunnustuspalkinto voidaan myöntää yhdelle tai useammalle seuran jäsenelle, joka on rohkeana edelläkävijänä edistänyt seuran tavoitteita lääkärien ammattitaidon kehittämisessä ja luotettavan tiedon jakamisessa, lisännyt työllään yhteisöllisyyttä ja yhdenvertaisuutta sekä tasoittanut tietä seuraajille.

Ehdotuksen perusteluineen voi tehdä Duodecimin jäsen tai jäsenten muodostama ryhmä.

  • Seuran hallitukselle osoitetut ehdotukset osoitteeseen: Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, Tiina Virasjoki, PL 713, 00101 Helsinki.
  • Lisätiedot: Tiina Virasjoki, tiina.virasjoki@duodecim.fi
  • Tutustu palkinnon sääntöihin »