Mieletöntä, Anja Snellman! Onko meillä enää aikaa surra?

Koemme surua monta kertaa elämässämme, mutta silti surusta puhutaan vähän. Moni jää surussaan yksin, ja surua saatetaan hoputtaa tai jopa mitätöidä. Eikö meillä ole enää aikaa surra, ja mikä surun ja surevan kohtaamisessa pelottaa?

Tässä Mieletöntä, Anja Snellman -podcastin jaksossa puhutaan surun kulttuurista. Anja Snellmanin vieraana on dosentti Tuuli Lahti, joka on kirjoittanut kirjan Suru. Jaksossa Tuuli Lahti kertoo, miten voimme tukea toisiamme surun keskellä.

Nykypäivän Suomessa on enemmän kuolemaa kuin syntymää. Jäljelle jäävä surevien joukko on moninkertainen.

Jokainen meistä suree omalla tavallaan. Muiden muassa elämäntilanteemme, elämänkatsomuksemme ja elämänkokemuksemme vaikuttavat siihen, miten suremme ja surua ilmaisemme. Vastoin omaa tahtoaan ei kuitenkaan kenenkään pitäisi jäädä yksin surussaan.

Kustannus Oy Duodecimin Suru-kirja tarjoaa apua kaikille, joita suru koskettaa. Hyödynnä kesätarjous – kaikki tietokirjat verkkokaupassamme sh. –30 %.

Kuuntele podcastin surusta kertova jakso Soundcloudista!

Mieletöntä, Anja Snellman! on asiaa, tarinoita ja tunteita poreileva podcast. Snellmanin ja hänen vieraittensa kohtaamisissa setvitään, omakohtaisia kokemuksia pelkäämättä, miksi joku uupuu kerta toisensa jälkeen ja toinen selvää aina yhtä onnellisena kuopista takaisin tasaiselle. Podcastin lähtöoletuksena on: elämä on kummallista ja ihmismieli ihmeellinen.