Duodecim STAR on uudistunut

Jo kahden miljoonan suomalaisen käytettävissä oleva Duodecimin Terveystarkastus ja -valmennus, Duodecim STAR®, on uudistunut. Palvelu on sertifioitu lääkintälaitteeksi ja sen sekä tekninen toteutus että käyttöliittymä on uudistettu. Uudistuksessa on huomioitu lääkintälaitedirektiivin vaatimusten lisäksi käyttäjäpalaute. Uutena ominaisuutena STAR:iin on lisätty ammattilaisten työtä tukeva STAR Pro -kokonaisuus, joka sisältää havainnollisen koontinäkymän terveystarkastuksen tuloksiin sekä johdolle suunnatun raportointinäkymän.

Duodecimin Terveystarkastus ja -valmennuksen vanha versio on poistettu käytöstä 22.6.2020. Kaikille palvelun hankkineille asiakkaillemme on ilmoitettu vanhan ohjelman käytön loppumisesta ja uuden käyttöönotosta.

Lue lisää Duodecim STAR:ista