Turun Lääketiedepäivät järjestetään totutussa muodossa vasta marraskuussa 2021

Järjestäjät päättivät, että terveydenhuollon ammattilaisten joukkokokoontuminen tämän vuoden marraskuussa on vielä liian suuri riski, vaikka koronavirustilanne olisi laantunut. Turun Lääketiedepäivät järjestetään Logomossa totutussa muodossa 9.–11.11.2021.

Järjestäjille Turun Lääketiedepäivien osallistujien, kutsuvieraiden, luennoitsijoiden, henkilökunnan, näytteilleasettajien sekä yhteistyökumppaneiden terveys ja turvallisuus ovat ykkösasia.

Tämän vuoden kattavasta ja mielenkiintoisesta ohjelmakokonaisuudesta halutaan kuitenkin tarjota muutamia nostoja etäkoulutuksena keskiviikkona 4.11.2020. Tarkemmat tiedot etäkoulutuksen ohjelmasta ja käytännön toteutuksesta julkaistaan kesän jälkeen Turun Lääketiedepäivien sivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa.

– Turun Lääketiedepäivien olennainen osa ja suuri ilo ovat spontaanit kohtaamiset ja keskustelut luennoilla, näyttelyssä ja iltatapahtumissa. Haluamme tarjota sosiaalisen livetapahtuman kuten ennenkin, joten odotamme innolla ensi vuotta nähdäksemme teidät. Sitä odotellessa tarjoamme makupaloja tämän vuoden ohjelmatarjonnasta etänä, Duodecimin aluekoordinaattori Mari Ulmanen kertoo.