Aktivoivilla ohjausmenetelmillä tehokkaampaa koulutusta

Kuinka aktivoida ohjattavan omaa ajattelua ja ongelmanratkaisua? Entä miten aktivointi edistää oppimista? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksia uudelta Oppiportin Aktivoivat ohjausmenetelmät -verkkokurssilta.

Nykyaikaisen oppimiskäsityksen mukaan passivoiva tiedon jakaminen tulisi korvata aktivoivilla ohjausmenetelmillä. Oppijan aktiivinen tiedon rakentelu tehostaa oppimista ja tekee oppimisesta myös hauskempaa.

Tämän kurssin avulla opit hyödyntämään erilaisia aktivoivia menetelmiä osana ohjaustyötäsi. Käytännönläheiset esimerkit havainnollistavat aihetta, ja kurssilla jaetut vinkit voi ottaa heti käyttöön.

Koulutus on tarkoitettu kaikille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka ohjaavat tai kouluttavat työssään.

Verkkokurssin asiantuntijoina ovat toimineet LT, anestesiologian ja tehohoitolääketieteen dosentti, lääkärikouluttaja ja Master of Medical Education Leila Niemi-Murola, FT, VTL, yliopistopedagogiikan ja sosiologian dosentti Eeva Pyörälä sekä LT, FT, työelämäprofessori Pasi Pöllänen.

Kurssi on osa Ohjaus ja oppiminen terveydenhuollossa -koulutuskokonaisuutta.

Siirry Aktivoivat ohjeusmenetelmät -kurssiin >


Varmista työnantajaltasi tai oppilaitokseltasi käyttöoikeus Oppiportti-palveluun. Kysy lisää oppiportti(a)duodecim.fi.