Ota mukava asento riippukeinussa ja kirja kaveriksi: tietokirjat sh. –30 %, ei toimituskuluja!

Kirjan lukeminen rauhoittaa stressaantunutta mieltä, lisää hyvän olon tunnetta ja pidentää ikää. Luotettavan tiedon avulla edistät terveyttäsi ja saat virkistäviä uusia ajatuksia. Kesätarjouksena verkkokaupassamme tietokirjat –30 %, ei toimituskuluja.

Psykoterapeutti, tietokirjailija Katja Myllyviita on havainnut työssään, että masennus alkaa helpottaa, kun asiakas oppii tunnistamaan ja hyväksymään itsessään erilaisia epämiellyttäviä tunteita. Ahdistus puolestaan vähenee, kun tunteitaan oppii säätelemään. Tutustu Katja Myllyviidan Tunne tunteesi -kirjaan.

Psykologi ja kouluttajapsykoterapeutt Arto Pietikäisen suosittu Joustava mieli -kirja tarjoaa nelisenkymmentä käytännön harjoitusta kohti oman itsen näköistä, mielekästä elämää. Lukuisat havainnolliset esimerkit helpottavat harjoitusten tekemistä. Kirjan avulla voit:

  • Vapautua murehtimisesta, univaikeuksista, uupumuksesta ja masennuksesta.
  • Tunnistaa omat tapasi reagoida stressiin ja hyödylliset stressinhallintakeinot.
  • Oppia jämäkkää vuorovaikutusta, hankalan työyhteisötilanteen kohtaamista ja luovaa ongelmanratkaisua.

Millainen on lukemisen mitattavissa oleva vaikutus muistamiseen ja aivoihin? Markku T. Hyyppä vastaa Ikääntyvän muistikirjassa, johon voit tutustua verkkokaupassamme. Kaikki kirjat toimitetaan ilman toimituskuluja.

Tervetuloa verkkokauppaamme ostoksille!