Oppiportin uutuuskurssista apua onnistuneiden ohjaus- ja koulutustilanteiden suunnitteluun

Suunnittele vaikuttava ohjaus -kurssilla opit selkeän ja konkreettisen mallin, jonka avulla voit suunnitella ja toteuttaa ohjaus- ja koulutustilanteet linjakkaasti. Hyvä suunnitelma auttaa huomioimaan kaikki tarvittavat näkökulmat ohjausta toteutettaessa.

Suuri osa terveydenhuollon ammattilaisten osaamisesta pohjautuu työelämässä tapahtuvaan oppimiseen. Onnistunut ohjaus työpaikoilla edistää ammattitaidon kehittymistä ja varmistaa laadukkaita ja turvallisia terveydenhuoltopalveluita potilaalle.

Käytännön tilanteisiin yhdistyvät esimerkit havainnollistavat ohjauksen suunnittelua hauskasti ja ymmärrettävästi. Kurssilla opit myös konkreettisia keinoja, joiden avulla saat ohjauksesta vaikuttavampaa. Lisäksi opit arvioimaan ohjauksen vaikuttavuutta ja pääset arvioimaan myös omaa toimintaasi ohjaajana.

Kurssilla opetettuja asioita voidaan hyödyntää myös koulutustilaisuuksien suunnittelussa.

Koulutus on tarkoitettu kaikille terveydenhuoltoalan ammattilaisille, jotka ohjaavat tai kouluttavat työssään.

Verkkokurssin asiantuntijoina ovat toimineet FT, HLL Anni Peura, LT, dosentti, yleislääketieteen erikoislääkäri Arja Helin-Salmivaara sekä LT, iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri Outi Kortekangas-Savolainen.

Siirry Suunnittele vaikuttava ohjaus -uutuuskurssiin >


Varmista työnantajaltasi tai oppilaitokseltasi käyttöoikeus Oppiportti-palveluun. Kysy lisää oppiportti(a)duodecim.fi.