Terveystietopalkintoja kevään uusille ylioppilaille

Palkitsemme kirjastipendillä kevään ylioppilaskokeissa kaksikymmentä terveystiedon parhaiten kirjoittanutta oppilasta. Onnittelut erinomaisesta suorituksesta!

Terveystieto on ollut peruskoulun ja lukion oppiaine jo useiden vuosien ajan. Se on oppilaiden keskuudessa selvitysten mukaan pidetty ja hyödylliseksi koettu oppiaine. Terveystieto onkin muodostunut suosituksi ylioppilaskirjoituksissa.

Haluamme omalta osaltamme korostaa terveystiedon tärkeyttä, joten jaamme jälleen uusille ylioppilaille 50 euron kirjastipendejä Duodecimin verkkokauppaan. Palkinnoista sovitaan ylioppilaslautakunnan kanssa.

Tänä keväänä palkitut oppilaat ovat Alajärveltä, Enontekiöstä, Espoosta, kolme Helsingistä, Huittisista, Joutsasta, kaksi Jyväskylästä, Kokkolasta, Mikkelistä, Nummelasta, kaksi Närpiöstä, Porvoosta, Riihimäeltä, Seinäjoelta, Tampereelta ja Viitasaarelta.

Onnea stipendinsaajille ja kaikille uusille ylioppilaille!