Itä-Suomen Lääketiedetapahtuma järjestetään syyskuussa etänä

Koronavirustilanteen takia tapahtuma järjestetään tänä vuonna etäkoulutuksena. Näyttelyä ei järjestetä ja mahdollisista muutoksista ohjelmaan tiedotetaan myöhemmin. Itä-Suomen Lääketiedetapahtumasta tulee edelläkävijä suuren koulutustapahtuman etäjärjestäjänä.

Tapahtuman ohjelmaa muokataan etäkoulutukseen sopivaksi. Mahdollisista ohjelmamuutoksista tiedotetaan, kun järjestelyt ovat edenneet. Moni käytännön asia toteutetaan uudella tavalla, Itä-Suomen Lääketiedetapahtumasta tulee edelläkävijä suuren koulutustapahtuman etäjärjestäjänä.

– ISLT tarjoaa laadukasta koulutusta – myös etänä. Toivottavasti mahdollisimman moni tulee syyskuussa nauttimaan kiinnostavasta ohjelmasta verkkoon. Nyt kannattaa myös ottaa verkko- ja Facebook-sivumme seurantaan, tiedotamme siellä tapahtumaan liittyvistä ajankohtaisista asioista, Duodecimin Kuopion aluekoordinaattori Minna Huttunen kertoo.

Ilmoittautuminen tapahtumaan avautunee kesäkuussa.

Itä-Suomen Lääketiedepäivät oli tarkoitus järjestää 22.–24.9. Kuopion Musiikkikeskuksessa. Järjestelyistä vastaavat Pohjois-Savon Lääkäriyhdistys yhteistyössä Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin, Itä-Suomen yliopiston ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kanssa.