Miten turvattoman lapsuuden jäljet voi korjata? – Anja Snellmanin podcastissa vieraana Jari Sinkkonen

Mieletöntä, Anja Snellman! -podcastin uusimmassa jaksossa keskustellaan kiintymyssuhteista ja niiden kauaskantoisista vaikutuksista.

Kirjailija, terapeutti  Anja Snellmanin luotsaaman podcastin uutuusjaksossa lastenpsykiatrian dosentti Jari Sinkkonen kertoo, miten laajasti turvattoman lapsuuden jäljet ja pitkäaikainen kaltoinkohtelu vaikuttavat koko aikuisuuteen. Jaksossa pohditaan myös sitä, voiko vanhempi huolehtia lapsistaan liikaa.

Sinkkosen on kirjoittanut suositun teoksen, Kiintymyssuhteet elämänkaaressa, jossa käsitellään kiintymyssuhteiden merkitystä lapsen ja nuoren kehitykselle, vanhemmuudelle sekä ystävyys- ja seurustelusuhteille.

Tutustu teokseen verkkokaupassamme, kaikki kirjat sh. –30 % 14.5. saakka.

Mieletöntä, Anja Snellman! on asiaa, tarinoita ja tunteita poreileva podcast. Snellmanin ja hänen vieraittensa kohtaamisissa setvitään omakohtaisia kokemuksia pelkäämättä, miksi joku uupuu kerta toisensa jälkeen ja toinen selvää aina yhtä onnellisena kuopista takaisin tasaiselle. Podcastin lähtöoletuksena on: elämä on kummallista ja ihmismieli ihmeellinen.