Ehdota Duodecimin tiedottajapalkinnon saajaa 20.8. mennessä!

Duodecim palkitsee lääkärin tai terveydenhuollon alan yhteisön, joka on edistänyt lääketieteen ymmärrystä ja arvostusta ansiokkaalla tiedotustyöllä.

Palkinnon tavoitteena on korostaa yleistajuisen lääketieteen viestinnän merkitystä. Ehdotukseen tulee liittää perustelut ja tiedot niistä ansioista, joiden nojalla palkintoa ehdotetaan. Palkinnon suuruus vuonna 2020 on 10 000 euroa ja se luovutetaan Duodecim-seuran vuosipäivän tilaisuudessa marraskuussa.

Vakiintuneen käytännön mukaan palkinto on luovutettu vuorotellen lääketieteen ja viestinnän/journalismin ammattilaiselle tai yhteisölle, joka on ansiokkaasti tiedottanut lääketieteestä suurelle yleisölle ja siten edistänyt lääketieteen ymmärrystä ja arvostusta. Vuonna 2020 palkinto myönnetään lääkärille tai terveydenhuollon alan yhteisölle.

Tunnustus perustettiin Aikakauskirja Duodecimin satavuotisen ilmestymisen kunniaksi vuonna 1984.

Lähetä ehdotus liitteineen 20.8. mennessä osoitteeseen:
antti.karhuaho[at]duodecim.fi

Lisätietoa palkinnosta »