Kata pääsiäispöytä terveellisesti ja värikkäästi kasvisruualla – Kasvisruokaa viisaasti -kirjasta tutkittua tietoa ja herkullisia reseptejä

Terveyttä edistävä kasvisruokavalio edellyttää tietoa ruuasta ja ravintoaineista – uutuuskirjan avulla koostat sen oikein. Kirjat verkkokaupassamme – 30 %!

Herkullinen kasvisruoka on terveellinen vaihtoehto pääsiäispöydän perinteisille antimille. Ravitsemustieteilijöiden kirjoittama Kasvisruokaa viisaasti -kirja tarjoaa tutkittua tietoa kasvisruokavaliosta ja antaa käytännön vinkkejä kasvisruokailusta kiinnostuneille. Kirja sisältää myös herkullisia ja helppotekoisia reseptejä, joista saa innostavaa ja värikästä yhteistä tekemistä kotoiluun. Katso kirjan esittelyvideo ja tutustu kirjaan verkkokaupassamme.

Kustannus Oy Duodecimin verkkokaupassa kaikki kirjat ovat toistaiseksi – 30 %, ei toimituskuluja. Kirjavarastossamme noudatetaan tarkkoja hygieniasääntöjä. Lisäksi arvomme tilaajien kesken kerran viikossa 50 euron arvoisen lahjakortin verkkokauppaamme.

Suosituimpia kirjojamme juuri nyt:

Siirry vekkokauppaamme »