Kun arki on haastavaa ja sosiaalinen elämä tauolla, tartu kirjaan!

Kirjallisuuden avulla näköalaansa voi laajentaa silloinkin, kun seinät tuntuvat ahtailta. Lue esimerkiksi, miten psykologista joustavuutta voi soveltaa, jos painiskelee ahdistavien ajatusten ja haastavan elämäntilanteen kanssa. Arto Pietikäisen ja muiden huipputekijöiden henkistä hyvinvointia käsittelevät tietokirjat löydät verkkokaupastamme.

Kun harrastukset ja muu sosiaalinen toiminta on tauolla, on mainio hetki tarttua kirjaan. Lukeminen onnistuu poikkeusoloista huolimatta; sen mahdollistavat muun muassa verkkokaupat, äänikirjat ja sähköiset kirja-alustat.

Verkkokaupastamme löydät hyödyllisiä itsehoito-oppaita sekä henkistä hyvinvointia tukevia tietokirjoja, jotka käsittelevät ajankohtaisia teemoja, kuten joustavaa mieltä, stressinhallintaa, murehtimista, tunteiden säätelyä ja hyvää elämää.

Joustava mieli apuna haastavissa elämäntilanteissa

Joustava mieli on kykyä kohdata omia vaikeita ajatuksia ja tunteita sekä taitoa tunnistaa itselle tärkeät asiat elämässä. Se toimii puskurina vaikeiden ja haastavien elämäntilanteiden aikana.

Arto Pietikäisen 10 vuotta sitten kirjoittamasta kirjasta Joustava mieli – Vapaudu stressin, uupumuksen ja masennuksen yliotteesta on tehty jo 26 painosta. Kirja on kerännyt kiitosta lukijakunnaltaan ja vahvistanut hyväksymis- ja omistautumisterapian asemaa Suomessa.

Joustava mieli -kirjan lisäksi Pietikäinen on kirjoittanut myös teokset: Joustava mieli parisuhteessa, Joustava mieli tukena elämänkriiseissä sekä Kohti arvoistasi – Suuntaa mielekkäisiin muutoksiin.

Tutustu myös näihin ajankohtaisiin kirjoihin:

Kaikki kirjat verkkokaupastamme 30 % alennuksella sekä ilman toimituskuluja.