Kustannus Oy Duodecimille laatusertifikaatti – parempia työkaluja terveydenhuollon ammattilaisille ja terveyshyötyä kansalaisille

Kustannus Oy Duodecimille on myönnetty ISO 13485 laadunhallintajärjestelmän sertifikaatti, joka todistaa sitoumuksen lääkinnällisten ohjelmistotuotteiden laatuun.

ISO 13485 -sertifikaatti varmistaa, että Duodecimin integroidut palvelut -yksikön ohjelmistojen kehityksessä ja tuotannossa käytetyt työkalut, prosessit sekä toimenpiteet ovat sääntelyn mukaisia ja auttavat turvaamaan laadukkaat ja turvalliset lääkinnälliset ohjelmistotuotteet.

– Laadun ylläpitäminen tarkoittaa esimerkiksi tuotteisiin sekä prosesseihin liittyvää jatkuvaa seurantaa ja parantamista. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat turvallisuus, luotettavuus ja asiakastyytyväisyys, kuvailee laatupäällikkö Eija Kutinlahti.

Potilasturvallinen ja luotettava koronavirustaudin oirearvio

Duodecim on keskeinen toimija kansallisessa Omaolo-palvelussa, johon olemme tuottaneet muun muassa koronavirustaudin oirearvion.

– Lomaketta on täytetty jo yli 300 000 kertaa. Potilasturvallisuuden ja luotettavuuden täytyy olla kunnossa, toteaa asiakkuuspäällikkö Anu Suurnäkki.

Terveydenhuollon järjestelmiin integroitavien palveluiden tavoitteena on tuottaa parempia työkaluja terveydenhuollon ammattilaisille ja positiivista terveyshyötyä kansalaisille.

– Lippulaivapalvelumme Päätöksentuki (EBMEDS) ja Terveyshyötyarvio muodostavat palvelukokonaisuuden, jossa nämä tavoitteet yhdistyvät, summaa liiketoimintapäällikkö Tuomas Lehto.

ISO 13485 on kansainvälinen terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden suunnittelun ja tuotannon standardi. Sertifikaatin myönsi SGS Fimko Oy 11.3.2020.

www.ebmeds.org