Lääkäripäiviä ei järjestetä Tampereella 18.–20.3.

Tampereen lääkäripäiviä ei järjestetä ensi viikolla Tampere-talolla 18.–20.3.2020. Tampereen Lääkäriseura ja Lääkäriseura Duodecim päättivät asiasta tänään vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. COVID-19 tilanne muuttuu koko ajan, ja on äärimmäisen tärkeää, että varaudutaan turvaamaan terveydenhuollon resurssit epidemian varalta.

Tampereen lääkäripäivät on Tampereen Lääkäriseuran ja Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin vuosittain Tampereella järjestämä lääkäreille suunnattu terveydenhuoltoalan koulutustapahtuma. Tapahtuman mahdollisesta siirtämistä muuhun ajankohtaan tänä vuonna harkitaan. Tästä kerrotaan myöhemmin lisää.

Tampereen lääkäripäiville odotettiin saapuvaksi noin 3000 lääkäriä, yli 100 näytteilleasettajaa ja heidän edustajiaan yli 900. Kaikkiin osallistujiin ollaan yhteydessä.

Lisätietoa koronaviruksesta THL:n sivuilla ja Terveyskirjastossa »