Lihavuuden Käypä hoito -suositus käytännössä 22.4. – ilmoittaudu mukaan koulutukseen

Mitä uutta lasten, nuorten ja aikuisten lihavuudesta – lihavuuden Käypä hoito -suositus käyttöön -koulutuksen järjestävät THL, Duodecimin Käypä hoito -yksikkö sekä Suomen Lihavuustutkijat ry. Maksuton koulutus järjestetään ke 22.4. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella.

Koulutuksessa käsitellään päivitettyä Lihavuuden Käypä hoito -suositusta, joka sisältää lasten, nuorten ja aikuisten lihavuuden ehkäisyn ja hoidon. Lisäksi päivän aikana käydään läpi elintapaneuvontaa ja lihavuuden puheeksi ottamista, kansallisia ravitsemussuosituksia eri-ikäisille ja lihavuuden ehkäisyä yhteiskunnallisesta näkökulmasta.

Koulutus on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille perusterveydenhuollosta erikoissairaanhoitoon sekä painonhallinnan parissa työskenteleville.

Koulutus on maksuton, mutta lounas on omakustanteinen. Tapahtumaa voi seurata myös verkossa livelähetyksenä.

Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu THL:n sivuilta »