Jakso 6: Lääkäripodissa aiheena uni

Uni on psyykkisen ja fyysisen terveytemme ydin ja nukumme kolmasosan elämästämme. Silti unen merkitystä monesti aliarvioidaan. Vieraana lääkäri ja unitutkija Eemil Partinen, jonka kanssa etsitään keinoja parantaa omaa unta ja käydään läpi unen yleisimpiä ongelmia.

Jaksossa pohditaan kuinka luotettavia älykellot tai -sormukset ovat unen mittaamisessa? Mitä mieltä unitutkija Eemil Partinen on unilääkkeistä, ja voiko melatoniinia käyttää huoletta? Miten unen tarve ja unirytmi määräytyvät?

Lääkäripodissa nuoret lääkärit Anni Saukkola ja Jenni Puoliväli keskustelevat asiantuntijavieraidensa kanssa ajankohtaisista terveysteemoista. Podcast on Jennin ja Annin käsialaa ja se on tuotettu Duodecimin tuella.

Kahdeksanosaisessa podcast-sarjassa ruoditaan viikoittain vaihtuvan asiantuntijavieraan kanssa ajankohtaisia terveysaiheita ja mietitään, mikä on terveyden kannalta oikeasti oleellista. Podcast on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta terveydestään. Lääkäripodissa ei ole tyhmiä kysymyksiä ja vastauksetkin ovat ymmärrettäviä.

Kuuntele Lääkäripodi Acastista tai Spotifysta, löydät podcastin myös muilta yleisiltä podcast-alustoilta, kuten Apple Podcasteista!