Ystäville: Kirjat -50 %, ei toimituskuluja vain tänään!

Minkä kirjan sinä haluaisit antaa ystävälle? Tarvitsetko luotettavaa tietoa esimerkiksi unesta, kasvisruoasta tai surevan tukemisesta? Kustannus Oy Duodecimin verkkokaupassa kaikki kirjat -50 % (ei toimituskuluja) tänään ystävänpäivänä 14.2.2020.

Unentaidot – Löydä uni ilman lääkkeitä sopii unettomuudesta kärsiville ja kaikille huonosti nukkuville itsehoitoon ja käytettäväksi terapian yhteydessä. Kirjan harjoituksilla voi muuttaa rutiineja ja rytmittää unta ja valvetta. Tutustu Unentaidot -kirjaan.

Millaisia terveysvaikutuksia on kasvisruokavaliolla? Kasvisruokaa viisaasti -kirja tarjoaa tutkittua tietoa sekä käytännön vinkkejä ja ruokaohjeita kaikille kasviruokavalioista kiinnostuneille. Tutustu kirjaan.

Miten tukea surevaa? Miten ymmärtää surua paremmin? Suru-kirja tarjoaa monipuolisesti tietoa surusta, surevien tukemisesta ja sureville suunnatuista palveluista. Kirja sopii kaikille, joita suru koskettaa. Tutustu uutuuskirjaan Suru.