Jakso 5: Onko lihavuus ihmisen oma valinta?

Lääkäripodissa vieraana sisätautilääkäri ja pitkän linjan lihavuustutkija Aila Rissanen. Ymmärrys ylipainosta, sen aiheuttajista ja myös ratkaisuista on muuttunut valtavasti vuosien aikana. Ylipaino mielletään usein yksilön ongelmaksi, mutta mitä jos asia ei olekaan näin yksinkertainen?

Lääkäripodissa nuoret lääkärit Anni Saukkola ja Jenni Puoliväli keskustelevat asiantuntijavieraidensa kanssa ajankohtaisista terveysteemoista.

Kahdeksanosaisessa podcast-sarjassa ruoditaan viikoittain vaihtuvan asiantuntijavieraan kanssa ajankohtaisia terveysaiheita ja mietitään, mikä on terveyden kannalta oikeasti oleellista. Podcast on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta terveydestään. Lääkäripodissa ei ole tyhmiä kysymyksiä ja vastauksetkin ovat ymmärrettäviä.

Tulevissa jaksoissa Jenni ja Anni keskustelevat asiantuntijavieraiden kanssa muun maussa uniongelmista, ravitsemuksesta ja liikunnasta. Podcast on Jennin ja Annin käsialaa ja se on tuotettu Duodecimin tuella.

Kuuntele Lääkäripodi Acastista tai Spotifysta, löydät podcastin myös muilta yleisiltä podcast-alustoilta, kuten Apple Podcasteista!