Jakso 3: Lääkäripodissa keskustellaan mielenterveyden tulevaisuudesta

Mielenterveyden tulevaisuus – onko sitä? Vieraana uusimmassa jaksossa psykiatriaan erikoistuva lääkäri Antti Hupli, joka on yhtenä Suomen ensimmäisistä tutkijoista selvittämässä psykedeelien mahdollisuuksia mielenterveyden saralla. Juttelemme myös ahdistuksesta, masennuksesta ja mindfulnessista.

Lääkäripodissa nuoret lääkärit Anni Saukkola ja Jenni Puoliväli keskustelevat asiantuntijavieraidensa kanssa ajankohtaisista terveysteemoista.

Kahdeksanosaisessa podcast-sarjassa ruoditaan viikoittain vaihtuvan asiantuntijavieraan kanssa ajankohtaisia terveysaiheita ja mietitään, mikä on terveyden kannalta oikeasti oleellista. Podcast on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta terveydestään. Lääkäripodissa ei ole tyhmiä kysymyksiä ja vastauksetkin ovat ymmärrettäviä.

Tulevissa jaksoissa Jenni ja Anni keskustelevat asiantuntijavieraiden kanssa muun maussa uniongelmista, ravitsemuksesta ja liikunnasta. Podcast on Jennin ja Annin käsialaa ja se on tuotettu Duodecimin tuella.

Kuuntele Lääkäripodi Acastista tai Spotifysta, löydät podcastin myös muilta yleisiltä podcast-alustoilta, kuten Apple Podcasteista!