Kansanterveyttä metsästä -seminaari 5.2. – seuraa livelähetyksenä

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, Luonnonvarakeskus ja Tapio Oy järjestävät 5.2.2020 Tiedekeskus Heurekassa metsien terveysvaikutuksia käsittelevän seminaarin. Tapahtuma on täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt, mutta seminaaria voi seurata livelähetyksenä klo 9.15 alkaen.

Livelähetys alkaa 5.2. kello 9.15 »

Suomi on täynnä metsiä, ja metsät ovat osa suomalaista elämänmuotoa ja hyvinvointia. Kansanterveyttä metsästä -seminaarissa perehdytään tutkimustietoon metsien terveysvaikutuksista ja käytännön esimerkkeihin terveyshyötyjen soveltamisesta.

Seminaari on suunnattu lääkäreille ja muille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, kansanterveyden parissa työskenteleville ja kansanterveys- ja potilasjärjestöille.

Lue lisää seminaarista ja tutustu ohjelmaan tapahtumasivulta.