Lääkäripodi – kaksi rohkeaa somelääkäriä rakentavat luotettavaa terveyskeskustelua

Lääkäripodissa nuoret lääkärit Anni Saukkola ja Jenni Puoliväli keskustelevat asiantuntijavieraidensa kanssa ajankohtaisista terveysteemoista. Podcast on Jennin ja Annin käsialaa ja tuotettu Duodecimin tuella.

Kahdeksanosaisessa podcast-sarjassa ruoditaan viikoittain vaihtuvan asiantuntijavieraan kanssa ajankohtaisia terveysaiheita ja mietitään, mikä on terveyden kannalta oikeasti oleellista. Uusi jakso kuullaan aina keskiviikkoisin.

Anni ja Jenni ovat osa Tiedenaiset-yhteisöä ja aktiivisia lääkäreitä somessa. He tuovat rohkeasti asiantunijaäänensä osaksi sosiaalisen median terveyskeskustelua, erityisesti Instagramissa.

– Toivottavasti tulisi koko ajan lisää lääkäreitä ja muita terveydenhuollon ammattilaisia sosiaaliseen mediaan, koska niille on tarvetta, pohtii Jenni podcastin avausjaksossa. 

Podcast on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta terveydestään. Lääkäripodissa ei ole tyhmiä kysymyksiä ja vastauksetkin ovat ymmärrettäviä. Tulevissa jaksoissa Jenni ja Anni keskustelevat asiantuntijavieraiden kanssa mm. mielenterveydestä, uniongelmista, flunssasta, ravitsemuksesta ja liikunnasta.

Kuuntele Lääkäripodin ensimmäinen jakso Acastista tai Spotifysta, löydät podcastin myös muilta yleisiltä podcast-alustoilta, kuten Apple Podcasteista.