Mieletöntä Anja Snellman! -podcastissa pohditaan psykologista joustavuutta suhteessa mieleen

Anja Snellmanin luotsaaman podcastin uusimmassa jaksossa vieraana on käyttäytymisterapeutti Arto Pietikäinen ja keskustelunaiheena joustava mieli.

Joustava mieli on psykologista joustavuutta suhteessa mieleen eli kykyä kohdata omia ajatuksia joustavasti, jotta mielen diktaattorin vaikeat, stressaavat ja vaativat ajatukset eivät ota elämästämme kohtuutonta valtaa. Elätkö arvojesi mukaista elämää? Podcastin jaksossa kuulet, millaisia työkaluja Pietikäisen käyttämä hyväksymis- ja omistautumisterapia tarjoaa.

Tutustu Arto Pietikäisen kirjoittamiin teoksiin Duodecimin verkkokaupassa, podcastin kuulijat saavat alennuksen jaksoissa käsiteltävistä kirjoista.

Mieletöntä, Anja Snellman! on Kustannus Oy Duodecimin kustantama asiaa, tarinoita ja tunteita poreileva podcast. Snellmanin ja hänen vieraittensa kohtaamisissa setvitään omakohtaisia kokemuksia pelkäämättä, miksi joku uupuu kerta toisensa jälkeen ja toinen selvää aina yhtä onnellisena kuopista takaisin tasaiselle.